zwembad bouwen

Gepubliceerd door admin op

Een zwembad in de tuin is tegenwoordig steeds makkelijker te realiseren en wordt steeds meer gezien als een deel van de tuininrichting.

Een tuin zonder zwembad is als het leven zonder dromen.

Voordat je met de bouw begint, hebben we voor jou een paar goede tips. Hoe bepaal je de juiste locatie in je tuin?… Beslis je om het zwembad met ons te gaan bouwen, dan kan je ondersteuning verwachten op elke etappe van de bouw. Ook staan we je bij als je kiest voor één van onze zelfbouwpakketten.

Maak een goede planning !

1.  Zoek een plaats die het grootste deel van de dag in de zon blijft – daardoor warmt het water sneller op.

2.  Het is beter indien mogelijk, dat het zwembad beschut staat van de wind en dat er geen bomen in de directe omgeving groeien. Dat helpt je, het zwembad schoon te houden.

3. Controleer het grondwaterpeil op de bouwplek. Zo voorkom je problemen tijdens de bouw en tijdens exploitatie.

4. Kies een goede plek voor de pomp/filter kamer (het best vorstvrij),  dat scheelt in onderhoud in de winter.

Indien je van plan bent uw droomzwembad te bouwen, en je heb je eigen ideeën die boven onze standaard pakketten uitgroeien, dan stellen we met jou het ideale pakket samen.

Eens met de bouw begonnen – krijg je van ons de nodige ondersteuning om jouw project tot een goed einde te brengen.

Je kunt ook bepaalde delen van het project zo als bijvoorbeeld de Pomp / Filter installatie compleet aan ons overlaten. Via het onderstaande contactformulier kan je jouw ideeën met ons delen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Maar je kunt natuurlijk ook bellen of via WhatsApp communiceren (klik dan op het WhatsApp icoon onder aan deze site).Categorieën: zwembaddroom